Przyjmiemy ucznia/uczennicę na praktyki w zawodzie kucharza/kucharki, tel. 605 366 665

Weselna Podlaska Biesiada Zasiadana

Przekąski zimne i sałatki:

  •     Ryby
  •     Rolmopsy ze śledzia bałtyckiego
  •     Śledzie pod białym sosem jogurtowym
  •     Ryba po grecku w pomidorowym wydaniu
  •     Ryba w marynacie octowo-ziołowej


Przystawki z wędlin, serów, jaj - Weselne deski wędlin z dipami (np.: czosnkowym, paprykowym, musztardowym)

  •     Weselne deski serów z winogronami, pomarańczami, orzechami
  •     Mix sałat z serem feta, oliwkami i suszonymi pomidorami
  •     Sałatka szynkowa
  •     Jaja faszerowane pieczarkami
  •     Jaja zawijane w szynce
  •     Pieczywo mieszane


Mięsa na zimno:

  •     Kurczak wędzony i pieczony
  •     Delikatne galantynki drobiowe w galarecie


Dania na gorąco:

  •     Bigos staropolski z kiełbaską
  •     Gołąbki w sosie pomidorowym
  •     Mix kotletów i mięs (m.in.: schabowe, mielone, zrazy, pieczeń, kiełbaski płonące)
  •     Kurczę pieczone
  •     Paszteciki podawane z rosołem lub czystym barszczem czerwonym
  •     Diabelskie Flaczki
  •     Dania serwowane są z gotowanymi ziemniakami i/lub ryżem, surówkami, piklami warzywnymi, ogórkami świeżymi i kiszonymi, pomidorami


Słodkości:

  •     Mix owoców sezonowych (5 rodzajów)
  •     Sałatka owocowa w arbuzowym koszu
  •     Fontanna czekoladowa


Napoje:

  •     Kawa (rozpuszczalna, tradycyjna, cappuccino)
  •     herbata


Menu realizowane jest zgodnie z życzeniami Klienta. Istnieje możliwość zamiany dań na proponowane przez Zamawiających. Ostateczny koszt jest uzależniony od wybranego zestawu dań.
Na imprezę weselną polecamy, za dodatkową opłatą, Wiejski Stół. Znajdą się na nim potrawy kuchni regionalnej, m.in.:

  •     smalec ze skwarkami i cebulką
  •     pajdy najprzedniejszego wiejskiego chleba
  •     ogórki kiszone/małosolne
  •     kiełbasy i wędliny wędzone drewnem
  •     biały ser klinek z podlaskiej zagrody
  •     najlepszy na świecie miód z Suwalszczyzny
  •     kartacze
  •     deska wiejskich wędlin z dipami (np.: czosnkowym, paprykowym, musztardowym)
  •     deski serów z winogronami, pomarańczami, orzechami


Ostateczny koszt jest uzależniony od wybranego zestawu dań.
Aby zaskoczyć Twoich gości …
Przyjmujemy zamówienia na pyszne pieczone prosię. Cena do indywidualnego uzgodnienia.



Zamówienia
Telefon: 605 366 665
Email: biuro@cateringpodlaski.pl
Copyright Catering Podlaski 2013, All Right Reserved. Powered by zgodka.net CMS, Designed by zgodka.net